Продавець Наш інтернет-магазин: sports-people.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1306 відгуків
promo_banner
+380 (93) 367-45-65
+380 (97) 455-43-75
Sports-People - ми об'єднуємо людей та спорт!
впередназад
Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки, фото 2Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки, фото 3Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки, фото 4Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки, фото 5Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки, фото 6Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки, фото 7Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки, фото 8Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки, фото 9

Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки

873 

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки
Тренувальні петлі MS 2745: пояс, еластичні джгути, лямки для ніг (рук), і рукоятки
Готово до відправки
873 
+380 (93) 367-45-65
Лайф;
  • +380 (97) 455-43-75
    Київстар (Viber);
+380 (93) 367-45-65
Лайф;
  • +380 (97) 455-43-75
    Київстар (Viber);
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Тренажер MS 2745 зміцнює м'язи всього тіла, розвиває їх динаміку і покращує рухливість суглобів. Це ідеальний тренажер для розвитку сили, витривалості та координації. Тому його можна використовувати не тільки для відпрацювання рухів в конкретному виді спорту, але і для поліпшення фізичної форми в цілому. При роботі з амортизатором в силу вступають методи сприяння та протидії. В обох випадках ефективність тренування істотно зростає. Снаряд незамінний для йогів, боксерів, борців, спортсменів, які займаються пілатесом, східними єдиноборствами та аеробікою і пр..

Цей спортивний снаряд складається з пари ручок, двох еластичних шнурів і пояси, і лямок, які можна одягати на ноги і руки. Всі елементи виконані з максимально міцних матеріалів: кільця і карабіни – з металу, джгути – з гуми, а ручки – з неопрену, тому тренажер дуже довговічний. Для додаткового захисту шнури «одягнені» в спеціальні кожухи, що підвищує їх зносостійкість.

Тренуватися потрібно з партнером або помічником. Спортсмен одягає пояс, або лямки, які одягаються на руки або ноги, всі вони мають кільця, до яких пристебнуті джгути з рукоятями на іншому кінці. Атлет виконує різні ривкові рухи – прохід в партер, спроба дотягнуться до завідомо далеко покладеного предмета, атака боксерського мішка з відстані, що перевищує довжину джгутів (1,2 м). Для розвитку ж мускулатури, що відповідає за приведення/відведення стегна, сідничних м'язів і частково черевного преса, лямки потрібно буде одягнути на ноги. Основна вправа – махи ногами в різних напрямках. В цей час його помічник утримує тренажер за рукояті. Опір, який чинить пружна гума, створює оптимальну навантаження для м'язів тіла.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникProfi
Країна виробникКитай
ТипУніверсальний
Тип навантаженняРозтягнення
КонструкціяТрубчаста
КолірЧорний
СтанНовий
Додаткові характеристики:
Параметри поясу (+ тягнеться):85*7см;
Довжина кожного ременя-джгута:37см;
Користувальницькі характеристики
КомплектаціяПояс з гумкою всередині (тягнеться), лямки для ніг (рук), еластичні джгути, 2шт.; рукоятки, 2шт.;
Інформація для замовлення
  • Ціна: 873 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner